Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πώς να κατεβάσετε videos από το Youtube μέσω site


Μερικά videos από υπηρεσίες όπως YouTube,Dailymotion,Metacafe κ.λπ. είναι τόσο διασκεδαστικά ή χρήσιμα που θα θέλατε να τα έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας για να μπορείτε να τα δείτε εύκολα και γρήγορα κάθε στιγμή.Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει το πως,χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος (εκτός της Java ενδεχομένως).

Τι θα χρειαστείτε:

         1) Το URL του video

Πώς θα το κάνετε:


Βήμα 1:

Μεταβείτε στη διεύθυνση του video που θέλετε να κατεβάσετε.

Βήμα 2:

Πηγαίνετε με το ποντίκι στη διεύθυνση url του video. Επιλέξτε όλο το κείμενο  που βλέπετε με το ποντίκι. (π.χ.http://www.youtube.com/watch?v=Ex0gtgnKmOM) Εναλλακτικά πατήστε το F6 στο πληκτρολόγιο σας και θα επιλεγεί όλο το url αυτόματα,αλλά δεν πρέπει να έχετε κάνει κλικ στο πλαίσιο του video πριν.

Βήμα 3:

Πατήστε δεξί κλικ στο ποντίκι και Αντιγραφή (Copy).Εναλλακτικά πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Controlκαι C στο πληκτρολόγιο σας.

Βήμα 4:

Μεταβείτε στη διεύθυνση www.keepvid.com.Στο πλαίσιο με την ετικέτα URL πάνω πάνω,πατήστε δεξί κλικ στο ποντίκι και Επικόλληση (Paste).Εναλλακτικά πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Control και V στο πληκτρολόγιο σας.

Βήμα 5:

Πατήστε το κουμπί download δεξιά από το μέρος όπου κάνατε Επικόλληση.Αν σας ζητηθεί εγκατάσταση java ή/και εκτέλεση της εφαρμογής,κάντε το.

Βήμα 6:

Θα εμφανιστούν κάποια links.Ανάλογα με την ποιότητα και ανάλυση που προτιμάτε,επιλέξτε την κατάλληλη.Οι επιλογές είναι:
›› Download FLV ‹‹ – Low Quality – 400×226
›› Download FLV ‹‹ – Medium Quality – 640×360
›› Download MP4 ‹‹ – High Quality – 480×360
Πατήστε στο αντίστοιχο Download και θα ξεκινήσει να κατεβαίνει το video.Είστε έτοιμοι να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο Διαδίκτυο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου